Nem akar a szállítással bajlódni, vagy nincs megfelelő járműve? Nyugodtan bízza ránk! 
Garantáljuk, hogy rendelését a lehető leggyorsabban, a legnagyobb gondoskodással és szakértelemmel dolgozzuk fel, és visszük el az Ön által kért címre. Speciális igényeket rugalmasan kezeljük, ezzel kapcsolatban kérjük egyeztessen előre kollégáinkkal!

 

Hogyan fizethetem ki a rendelésemet? 

A vásárlás összegének kiegyenlítése utánvéttel és banki előre utalással lehetséges.  

1. Utánvétes fizetés esetén a csomag díját (termékek ára, szállítási díj) átvételkor fizeti készpénzben vagy bankkártyával a futárnak.

2. Banki előre utalás esetén a fizetendő összeget előre át kell utalni a K&H Banknál vezetett számlaszámunkra, melyet a fizetési értesítőn talál.

Ezt a dokumentumot kollégánk a rendelésleadást követően rövid időn belül elküldi Önnek.

 

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A szállítási költség kategóriánként kosárértéktől függően változik, ezt a rendelés leadása előtt még a kosárnál látni fogja, hogyan változik.

Postai utánvéttel, és átutalással:

1-25.000 Ft: br. 1999ft

25.000 felett:  1 Ft

Online bankkártyás fizetéssel:

1-15.000 Ft: Br. 1490

15.000 Ft felett: 1 Ft

 

Mikor kapom meg a csomagomat?

Amennyiben utánvétes fizetési módot választott, raktárkészlet függvényében 3-5 munkanapon belül kézhez kaphatja a rendelt terméket. Ha banki előre fizetést választott, az összeg bankszámlára megérkezését követően 2-3 munkanapon belül kézbesítjük a csomagját.

Amennyiben sürgős a termék megérkezése kérem vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

 

Mikor érkezik a futár?

A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi .
A kézbesítés reggelén SMS üzenetben kap infót a futár várható érkezéséről. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.
A futár kétszeri kézbesítést kísérel meg.
Az Express One (korábban Trans-o-flex) futárszolgálat központi telefonszáma: 06-1-8777400

Termékeink általában saját raktárunkban elérhetőek, ezért a rendelése feldolgozása 24 órán belül megtörténik. Amennyiben valamely termékünk mégis váratlanul kifogyott, abban az esetben azonnal értesítjük.